Guasha therapieChinese Guasha therapie voor het vaststellen van blokkades

Bij Guasha therapie wordt het lichaam behandeld met guasha olie waarna een speciale schraper wordt gebruikt om de probleemgebieden of blokkades vast te stellen. Deze therapie is zeer succesvol bij het vaststellen van niet direct aanwijsbare problemen in het lichaam.

 

Hoe het werkt

Bij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid aangebracht. Deze olie bestaande uit diverse Chinese kruiden wordt als basis gebruikt voor de bescherming van de huid. De bestanddelen hebben verschillende eigenschappen zoals ontspanning, ontgifting en warmte. Op de plaats waarop de olie is aangebracht wordt er een speciale schraper over de huid gehaald. Waar blokkades zijn verschijnen plekken variërend van diep rood tot paars. Hoe donkerder de vlek, hoe chronischer het probleem.

 

Guasha olie

 

Een gerichte behandeling

Nu de probleemplekken visueel zichtbaar zijn, kunnen ze gericht aangepakt worden met diverse massage behandelingen. Daarnaast zorgt het schrapen samen met de werking van de olie zorgt voor ontgifting van het lichaam.

 

Guasha therapie voor slechts € 50 per behandeling

Heeft u onduidelijke lichamelijke klachten? Probeert u dan eens Guasha therapie van Massage Kampen voor slechts € 50 per behandeling. U kunt uw massage behandeling online inplannen.

 

Guasha therapie inplannen