Dorn methode verhelpt chronische klachten

Dorn methode heeft als basis dat het beenlengte verschil wordt geneutraliseerd waarna de wervelkolom wordt aangepakt zodat de wervels in de juiste positie staan.

 

beenlegteverschil-dorn-therapieBeenlengteverschil als oorzaak

Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel vier centimeter. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding te staan met als gevolg dat er bekkenscheefstand ontstaat. Hierdoor ontstaan veel chronische problemen zoals scoliose, lage rugklachten, heupklachten, kniepijn en nekklachten. Met Dorn therapie kan het lichaam zo worden gemanipuleerd dat het beenlengte verschil kan worden opgelost.

 

Het manipuleren van de wervelkolom

Door het opheffen van het beenlengteverschil is de basis in orde. Stap twee is het aanpakken van de wervelkolom. De wervels die niet in de goede positie staan worden voorzichtig weer op hun goede plek gedrukt. Dit gebeurt bij het uitademen waarbij druk op de wervel uitsteeksels wordt uitgeoefend. Tijdens deze handeling beweegt de patiënt met beide armen of met een been waardoor er in de musculatuur beweging ontstaat. Op deze wijze glijdt de wervel weer in de goede positie.

Dorn therapie, Dorn behandeling

 

Na de Dorn behandeling

Na de Dorn behandeling is het raadzaam om drie dagen geen inspanningen te verrichten. Er kan wat spierpijn optreden op plaatsen waar de wervels gecorrigeerd zijn. Dit betekent dat de nieuwe positie gestabiliseerd wordt. Veel water drinken helpt hierbij zodat de ontstane afvalstoffen sneller door het lichaam afgevoerd kunnen worden.

 

Dorn methode voor slechts € 50 per behandeling

Wilt u uw chronische klachten drastisch verminderen of misschien zelf wel oplossen? Dit kan Massage Kampen voor u betekenen. De Dorn behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd voor slechts € 50 per behandeling. U kunt uw Dorn methode behandeling online inplannen.

 

dorn therapie inplannen