Energetische massage voor een goede doorstroming van energie

Energetische massage richt zich op het losmaken van blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Het is een lichte vorm van massage waarbij bepaalde centrale punten van het lichaam worden behandeld. Deze centrale punten zijn de meridianen (energiebanen) in het lichaam waarin blokkades kunnen ontstaan.

 

energetische massage

 

Energiebalans herstellen

Met zachte, lange strijkingen wordt energie aan u over gebracht en worden blokkades opgeheven. U wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in uw lichaam te openen en deze weer vrij te maken. Na een energetische massage behandeling kunt u zich mogelijk bewust worden van de oorzaak van de blokkades of nieuwe inzichten krijgen omdat uw lichaam en geest beter in balans zijn.

 

Juiste voedingvoedingsadvies

Ongezond eten zorgt voor een disbalans in ons lichaam waardoor ook blokkades kunnen ontstaan. Vooral het te weinig drinken van water zorgt voor problemen. Naast energetische massage krijgt u tevens vrijblijvend voedingsadvies om het balans in uw lichaam te herstellen.

 

 

Energetische massage voor slechts € 50 per behandeling

Wilt u meer energie? Dit kan Massage Kampen voor u betekenen. De energetische massage behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd voor slechts € 50 per behandeling. U kunt uw massage behandeling online inplannen.

 

energetische massage inplannen