Klassieke massage om u te laten ontspannen

Klassieke massage heeft als doel om het lichaam te ontspannen en om de doorbloeding te verbeteren. Op deze wijze komen uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht zodat stress verdwijnt. Klassieke massage wordt uitgevoerd a.d.h.v. de volgende vijf handgrepen:

  • Effleureren (oppervlakkig en licht aanraken)
  • Pétrisseren (kneden)
  • Frictioneren (met duim of vingers cirkelvormige bewegingen maken)
  • Vibreren (los trillen)
  • Tapoteren (kloppen)

 

Klassieke massage

 

Heeft u last van stress?

De fysieke symptomen van stress kunnen een hevige impact hebben op uw lichaam en gesteldheid. Migraine, maagklachten, rugpijn, maar ook klachten zoals slapeloosheid, paniekaanvallen of hyperventilatie kunnen een gevolg zijn van stress. De beste oplossing hiervoor is ontspannen. Wanneer u ontspannen bent kunt u helder nadenken en problemen beter het hoofd bieden. Klassieke massage zorgt hiervoor.

 

Het levensbelang van een goede doorbloeding

Heeft u vaak tintelingen, een branderig gevoel of koude handen en voeten? Heeft u ook tevens last van kortademigheid, een gebrek aan energie of een onregelmatige hartslag? De kans is groot dat u een slechte doorbloeding heeft. Dit kan op den duur serieuze problemen veroorzaken variërend van spataderen, hoge bloeddruk, diabetes, nierfalen tot een beroerte. Klassieke massage is een zeer effectieve manier om uw bloedcirculatie te verbeteren en het voorkomen van het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

 

Klassieke massage voor slechts € 50 per behandeling

Wilt u de basis leggen voor een ontspannen leven? Dit kan Massage Kampen voor u betekenen. De klassieke massage behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd voor slechts € 50 per behandeling. U kunt uw massage behandeling online inplannen.

 

klassieke massage inplannen