Sportmassage om uw herstel na een fysieke inspanning te bevorderenSportmassage

Sportmassage is gericht op het wegmasseren van stijve spieren en afvalstoffen na een fysieke inspanning. Dit bevordert het herstel van de spieren. Echter kan sportmassage ook worden toegepast om voor de inspanning de spieren te activeren om blessures te voorkomen.

 

 

Overbelaste spieren

Als de spieren overbelast zijn uit zich dit in vermoeidheid, stijfheid en pijn. U voelt dan verhardingen, knopen, verkrampingen en strakke spieren.  Door sportmassage wordt de doorbloeding van weefsel gestimuleerd en worden de afvalstoffen weggemasseerd. Het resultaat is een goed of volledig hersteld lichaam binnen 48 uur dat klaar is voor de volgende inspanning.

 

Uw lichaaSport-massagem gereed voor inspanning maken

Het stimuleren van spierweefsel kan ook voor een inspanning worden uitgevoerd om de spieren op te warmen zodat een spierverrekking of spierscheuring voorkomen kan worden. Dit dient maximaal 2 uur voor aanvang van uw inspanning te worden uitgevoerd.

 

 

 

 

Sportmassage voor slechts € 50 per behandeling

Heeft uw lichaam extra hulp nodig om in topconditie te blijven dan is sportmassage van Massage Kampen de oplossing. De kosten hiervoor zijn slechts € 50 per behandeling.

 

sportmassage inplannen