stoelmassageStoelmassage voor op het werk

Stoelmassage is een activerende en ontspannende drukpuntmassage van circa 15 tot 20 minuten ter preventie van rugklachten, nekklachten en RSI. Op een speciaal ontworpen stoel worden uw rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld wat zorgt voor ontspanning van de spieren en verbetering van de doorbloeding. Een stoelmassage verbetert uw motivatie, productiviteit en gezondheid.

 

Wanneer stoelmassage interessant is voor u als werkgever

U als werkgever kunt uw personeel incidenteel belonen met een stoelmassage. Een win-win situatie. Heeft u een bedrijf waar veel til- of sjouwwerkzaamheden worden verricht dan kan een periodieke stoelmassage werkgerelateerde klachten van uw personeel drastisch verminderen. Ten slotte kunt u stoelmassage ook inzetten als publiekstrekker voor uw beurs, presentatie of bedrijfsevenement.

 

stoelmassage aftrekbaarBelastingvoordeel

Omdat u investeert in duurzaamheid komt u in aanmerking voor belastingvoordeel. U kunt onbelast en onbeperkt massages verstrekken en opvoeren als bedrijfskosten. De berekende BTW kan in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Hiervoor dient uw bedrijf wel over een ARBO-plan te beschikken waarin stoelmassage een deel uit maakt van dit plan. Een andere mogelijkheid om te profiteren van de fiscale voordelen is om een stoelmassage op te nemen inde werkkostenregeling.

 

Kosten stoelmassage bij Massage Kampen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stoelmassage binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Tegen een aantrekkelijk tarief kan Massage Kampen uw bedrijf stoelmassage aanbieden. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te masseren werknemers en de gewenste tijd per massage.