Voedingsadvies voor een betere lichamelijke gesteldheid

voedingsadviesVoedingsadvies van Massage Kampen maakt deel uit van een totaalconcept. Uw lichamelijke gesteldheid is afhankelijk van:

  • Wat u eet
  • Hoe u zich voelt
  • Hoe fit u bent

Deze drie pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u niet goed in uw vel zit, bent u misschien wel geneigd om veel en ‘slecht’ te eten (emotie-eter). Wanneer u niet voldoende water drinkt, kan het zijn dat wanneer u een zwakke onderrug heeft sneller pijn ondervindt omdat door uitdroging de afvalstoffen in uw lichaam zijn gaan ontsteken. Daarom heeft Massage Kampen zich ook gespecialiseerd in voedingsadvies om een optimaal behandeltraject te kunnen bieden.

 

Hoe het voedingsadvies eruit ziet

Bij uw voedingsadvies krijgt u praktische tips over bijvoorbeeld het samenstellen van een gezonde en lekkere maaltijd. Welke soorten voeding geven u energie en uithoudingsvermogen en welke soorten voeding hebben een negatief effect op zowel uw geestelijke als lichamelijke gesteldheid? Ook de tijdstippen wanneer u eet kunnen een belangrijke rol spelen in het geheel. U krijgt dus advies en informatie over:

  • Wat u kunt eten
  • Wanneer u dit kunt eten
  • Waarom u dit het beste kunt eten

 

tips voeding

 

Vraag een gratis voedingsadvies gesprek aan

U kunt vrijblijvend een eerste voedingsadvies gesprek aanvragen. Na inventarisatie van uw wensen en klachten wordt een gericht traject met bespreekmomenten voor u uitgestippeld waarin u ook precies weet wat de kosten zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van wat precies de oorzaak is van de disbalans in het lichaam en de duur van het traject.